Jumbo DC Nieuwegein

Bedrijf: Jumbo
Locatie: Nieuwegein

Het tweede kwartaal van 2020 heeft Jumbo een nieuw geautomatiseerd nationaal distributiecentrum in Nieuwegein geopend. Het nieuwe distributiecentrum zorgt voor een snellere en efficiëntere belevering aan de regionale distributiecentra en winkels.

Bij de bouw van dit distributiecentrum stond duurzaamheid centraal. Om de duurzaamheid te beoordelen heeft men gebruik gemaakt van de BREEAM-Methodiek.

Dit is een beoordelingsmethode om de duurzaamheidsprestatie te bepalen.

Project Service Lichtmasten heeft namens een vaste klant en tevens partner van ons met betrekking tot plaatsingen en montages, de lichtmasten geleverd.

Aan de hand van het lichtplan is hier gekozen voor ruim 40 stuks 12.0m stalen conische lichtmasten in verschillende uitvoeringen. Op de foto’s is zichtbaar dat het pand meerdere niveaus bevat en op ieder niveau gekozen is voor dezelfde basismast. De lichtmasten op maaiveldniveau zijn voorzien van grondstuk en geplaatst in de grond. De lichtmasten op het dak van de parkeergarage zijn voorzien van voetplaat en daardoor afgemonteerd op de dakconstructie.

Voor de beveiligingscamera’s is hier gekozen voor 8.0m kantelbare cameramasten om het pand en terrein zo goed mogelijk te kunnen beveiligen.

Boven de laaddocks zijn de verlichtingsarmaturen aan de gevel gemonteerd. Hiervoor hebben wij de muursteunen op maat gemaakt zodat deze direct en goed passend in de gevelconstructie konden worden vastgezet.

Zowel de lichtmasten als kantelbare cameramasten zijn afgewerkt met een duurzame poedercoating in RAL kleur.

Advies op maat ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts.

Persoonlijk en deskundig advies