Bio Vakantieoord Arnhem

Stichting: Bio Vakantieoord
Locatie: Arnhem

Het Bio Vakantieoord is een vakantiepark gelegen in de bossen bij Arnhem voor gezinnen met een (complex) gehandicapt kind. In 2017 kwamen er ruim 1.500 gezinnen hun vakantie doorbrengen. Voor gezinnen met een gehandicapt kind is op vakantie gaan niet vanzelfsprekend. Simpelweg omdat de nodige aanpassingen en hulpmiddelen in de meeste gangbare vakantiewoningen ontbreken. Het Bio Vakantieoord geeft deze gezinnen de kans om een betaalbare vakantie te vieren in aangepaste vakantiebungalows met aanvullende toegespitste voorzieningen. Nu eens zonder dat de handicap leidend is, biedt Bio voor het hele gezin originele activiteiten om samen te lachen, te ontspannen en avonturen te beleven.

Via Niek Vink van Triple A Led kwamen wij in contact met Frans Wientjes van Stichting BIO.

Stichting BIO heeft op haar vakantiepark een eigen manege waar de bezoekers van dit park gebruik van mogen maken tijdens hun verblijf.

Deze rijbakken waren niet of nauwelijks verlicht en men kon daardoor s’avonds en in de donkere tijden van het jaar geen lessen geven en rijden.

Aan de hand van het lichtplan hebben we een passende mastconfiguratie op 10.0m lichtpunthoogte samengesteld.

Omdat Stichting BIO volledig afhankelijk is van donaties en giften hebben we een zo prijsgunstig mogelijke combinatie gemaakt en een deel hiervan voor onze rekening genomen.

We zijn er trots op om Stichting BIO op deze manier te kunnen ondersteunen.

Advies op maat ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts.

Persoonlijk en deskundig advies