Plaatsing

Ontdek de mogelijkheden

Informatie ontvangen?

Elke situatie en toepassing is anders, dat vraagt om professioneel advies

Plaatsing van lichtmasten

Heeft u vragen over de plaatsing van lichtmasten? Dan geeft een van onze professionals u graag een deskundig advies. Wij vertellen u graag over de plaatsing- en montage van lichtmasten en waarmee u rekening moet houden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Maar natuurlijk kunnen wij u ook helpen bij het plaatsen, verplaatsen of de montage van uw lichtmasten en verlichtingsarmaturen. Daarvoor bent u bij Project Service Lichtmasten aan het juiste adres. Wij werken samen met vakkundige partners die u volledig kunnen ontzorgen voor de plaatsing van lichtmasten. Indien gewenst schakelen wij een gecertificeerde installateur in voor het elektrotechnische gedeelte.

Als leverancier blijft Project Service Lichtmasten uw vaste partner, zodat u één vast aanspreekpunt heeft voor vragen, verzoeken of bijzonderheden. Hierdoor kunnen wij snel anticiperen om u zo goed mogelijk te ontzorgen.

Wij maken altijd een werkopname

Om de plaatsing, aanpassingen of veranderingen soepel te laten verlopen, adviseren wij u altijd een professionele werkopname. Aan de hand van de werkopname brengen wij uw werklocatie in kaart. Waarna wij de mastposities bespreken en maatwerk advies kunnen geven. Dit voorkomt problemen of onduidelijkheden op de dag(en) van de plaatsing.

Waarmee u rekening dient te houden, details of bijzonderheden nemen wij ter plekke op. Waarna u als klant natuurlijk op de hoogte gebracht zal worden. Wij werken uitsluitend met professionele partners met VCA-certificering. Waarmee wij de kwaliteit en garantie die wij willen aanbieden kunnen waarborgen.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts.

Persoonlijk en deskundig advies