Over ons

Masten voor onbeperkte toepassingen

Project Service Lichtmasten uit Raalte

In 1986 is Project Service Raalte een ander weg in geslagen. Namelijk het leveren van lichtmasten. Om ervoor te zorgen dat Project Service Raalte zich kan onderscheiden onder concurrenten, zijn we samenwerkingen aangegaan met hoogwaardige mastfabrikanten.

Daarnaast zijn we eigen productie gestart en werken we samen met diverse toeleveranciers en verwerkingsbedrijven. Hierdoor is Project Service Lichtmasten een belangrijke schakel geworden in openbare verlichting. Inmiddels leveren we masten voor vliegvelden, containerterminals, sportvelden, distributiecentrums, parkeergarages, industrieterreinen en zelfs vakantieparken en campings.

Project Service Lichtmasten is een Internationaal bekend leverancier en levert wereldwijd lichtmasten in alle soorten en maten. Dit is natuurlijk niet in één dag zo uitgegroeid. Wij bestaan namelijk al ruim 30 jaar en zijn daarmee voor veel van onze klanten een full service groothandel in masten.

Niet alleen kunt u bij ons terecht voor standaard masten, maar we weten ook raad met het maken van maatwerk masten. Zo kunt u bij ons ook terecht met uw eigen lichtmast ontwerp, of een mast door ons laten ontwerpen. Wij verzorgen het gehele proces vanaf het ontwerp tot aan het eindproduct.

testimonial icon

Klanten willen de producten snel geleverd hebben, het liefst gisteren nog. Wij als Project Service Lichtmasten spelen daar direct op in.

  • Flexibel en betrokken
  • Korte lijnen
  • Snelle service
  • Kwalitatieve producten
  • Meer dan 30 jaar ervaring

Ook kunt u deze masten bij ons bestellen in verschillende hoogtes en kiezen uit verschillende materialen. Wat een groot voordeel is binnen ons bedrijf is dat we vooral korte lijnen hanteren, snelle service kunnen verlenen, flexibel zijn en betrokken zijn. We denken graag met u mee en doen er alles aan om u de van de beste service te voorzien.

Een opzichzelfstaande onderneming

Project Service Lichtmasten is een zelfstandige onderneming, dat bestaat uit een vast verkooppunt voor verschillende fabrikanten. Hierdoor kunnen wij de concurrentie aangaan met andere aanbieders in het veld. Wij onderscheiden ons vooral door korte lijnen te hanteren en te werken met een klein maar gebonden team dat goed op elkaar is ingespeeld. We kunnen daardoor snel schakelen, waardoor u als klant van ongekende service kunt genieten.

Advies op maat ontvangen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts.

Persoonlijk en deskundig advies