Oppervlaktebehandeling/conservering

  • Home
  • Oppervlaktebehandeling/conservering

Ontdek de mogelijkheden

Informatie ontvangen?

Extra luxe uitstraling en verlenging van levensduur

Oppervlaktebehandeling

Bijna iedere materiaalsoort is geschikt voor een oppervlaktebehandeling. Wij bieden voor elk materiaal een specifieke oppervlaktebehandeling. De stalen lichtmasten worden standaard thermisch verzinkt. Conform NEN-EN ISO 1461. Onze Aluminium lichtmasten worden standaard blank geschuurd geleverd en kunnen wij optioneel poedercoaten of anodiseren.

Voor elk materiaal lichtmast kunt u vrij kiezen in een scala aan oppervlaktebehandelingen. Onze lichtmasten worden gecoat conform de huidige Qualisteelcoat, NEN-EN en ISO normeringen. Hierbij hebt u de keuze uit een breed scala kleuren poedercoating in RAL of AKZO kleuren, een houtlook coating of anti-graffiti coating. Daarnaast zijn speciale kleurwensen zoals structuurcoatings en/of metallic kleuren mogelijk.

Omdat wij u veel mogelijkheden bieden adviseren wij u hier graag over. Zodat u met tevredenheid de juiste oppervlaktebehandeling naar keuze kiest.

De voordelen
Een professionele oppervlaktebehandeling heeft een aantal voordelen. Waarbij u kunt denken aan bijvoorbeeld de levensduur van de metalen materialen. Maar ook aan de uitstraling of het onderhoud dat nodig is in de komende jaren.

Een poedercoating is slijt- en slagvast, duurzaam en verlengt de levensduur. Door te kiezen voor een kwalitatieve oppervlaktebehandeling, bent u verzekerd van een hoogwaardig eindproduct.
Een poedercoating voorziet een product of onderdeel van een uiterst sterke laag verf waardoor de levensduur van een product aanzienlijk verlengd wordt. Een laag poedercoating biedt optimale bescherming tegen UV straling en andere invloeden van buitenaf. Dankzij de harde en gladde afwerking is het product eenvoudig schoon te maken.

Meer weten over conservering?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts.

Persoonlijk en deskundig advies