Ontwerp

Ontdek de mogelijkheden

Informatie ontvangen?

Een uniek ontwerp op maat

Ontwerp voor lichtmasten

Bent u zoek naar een unieke lichtmast voor uw terrein of in de openbare ruimte, maar heeft u nog niet echt een idee hoe het eruit moet komen te zien? Dan is het goed om te weten dat wij alles in huis hebben om voor uw bedrijf een lichtmast te ontwerpen. Het maakt daarbij niet uit of het gaat om een functionele of decoratieve lichtmast. Tevens kunt u bij ons niet alleen terecht voor het laten ontwerpen, maar ook voor de leverantie en zelfs plaatsing van de lichtmasten. Heeft u zelf al een ontwerp? Dan kijken we graag met u mee of het ontwerp productietechnisch haalbaar is en sturen we uw ontwerp graag bij zodat we samen tot het beste resultaat komen.

De mogelijkheden zijn oneindig en we werken uitsluitend met ons eigen gespecialiseerde team. Een groot voordeel van ons team is dat we een relatief klein team zijn en goed op elkaar ingespeeld zijn. Een van de belangrijkste kernwaarden van ons bedrijf is Service. Dat betekent vooral dat wij uw bedrijf de beste service ervaring als mogelijk willen bieden. Indien gewenst regelen wij alles van A tot Z. We starten met een ontwerp en werken uw het project voor u af tot een kant en klaar geplaatst eindproduct. Dat is de kracht van een Full Service partner.

Uw full-service partner voor lichtmasten

Project Service Lichtmast is een full service groothandel van standaard tot maatwerk masten. Dat betekent dat de mogelijkheden voor het ontwerpen van een unieke lichtmast bijna oneindig zijn. Zolang we het kunnen bedenken en het productietechnisch haalbaar is, kunnen wij het ook leveren. Natuurlijk zijn we ook erg benieuwd naar uw invulling en creativiteit. Zo komen we samen tot een bijzonder design en kan het echte werk gaan beginnen.

Nadat we tot een ontwerp zijn gekomen, gaan we aan de slag om te bekijken waar en hoe we de mast het beste kunnen plaatsen en gaan we aan de slag met de productie. Wij verzorgen het gehele traject van de leverantie van een lichtmast vanaf het ontwerp tot aan het eindproduct. Door voor ons te kiezen, heeft u zelf geen omkijken meer naar het gehele traject en kunt u er vanuit gaan dat wij het project voor u in goede banen zullen leiden.

Bent u  benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u  een vraag met betrekking tot het laten maken van een lichtmast? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We helpen u graag.

Meer informatie over het ontwerpen?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts.

Persoonlijk en deskundig advies