Assortiment

Ontdek de mogelijkheden

Informatie ontvangen?

Wij leveren direct uit voorraad

Ons assortiment

Wij garanderen een snelle levering van onze producten, direct uit voorraad. Daardoor kunnen wij de producten uit ons assortiment vaak al binnen 10 werkdagen leveren. Wij hanteren een grote voorraad van stalen en aluminium lichtmasten, waarbij wij zowel kleine als grote projecten en leveringen kunnen verzorgen. Ook onze eigen budgetpoles en sportveldmasten assortiment in verschillende uitvoeringen maken deel uit van onze vaste voorraad. Waardoor wij ook deze artikelen direct uit voorraad aan onze klanten kunnen leveren. 

Onze voorraad als korte lijnen zorgen voor een ongekend snelle levering van masten. Precies waar onze klanten naar op zoek zijn.

Een ruim assortiment aan lichtmasten

U kunt bij ons terecht voor een ruim assortiment aan lichtmasten. Van de meest verkochte lichtmasten langs wegen of in woonwijken, tot de specifieke lichtmasten voor sportvelden en terreinen. De lichtmasten die wij in ons assortiment hebben zijn voornamelijk van staal of aluminium, welke elk hun eigen voordelen bieden.

Wij hebben een oplossing voor elk project

Bent u op zoek naar verlichtingsmasten, voor terrein- en openbare ruimten? Of toch die cameramast ter beveiliging van uw terrein. Wij hebben voor onze klanten altijd de juiste oplossing. Onze lichtmasten zijn er voor verschillende doeleinden. U kunt denken aan Railinfrastructuur, bedrijventerrein, sportvelden, of particuliere terreinen.

Onze dienstverlening is ingericht om u te ontzorgen. Zo zorgen wij binnen Project Service Lichtmasten altijd voor maatwerk oplossingen voor grote- en kleine projecten. Zo bestaat ons klantenbestand uit particulieren, grote installatiebedrijven, aannemers, gemeenten en multinationals.  Wij leveren u lichtmasten tot over de landsgrenzen. Waardoor onze hoogwaardige oplossingen in lichtmasten tot ver over de grens te bewonderen zijn.

Ontdek onze accessoires

Naast lichtmasten hebben wij ook een ruim assortiment aan accessoires op voorraad, denk hierbij aan diverse verloopstukken, opzetstukken, uithouders, lampenrekken en beugelsets. Ook diverse Faget zekeringkasten inclusief bijbehorende accessoires zoals zekeringen en klemmenmodules leveren wij uit voorraad en zijn gewoon per stuk leverbaar.

Hieronder een greep uit de rest van het accessoire assortiment:

  • Mastsleutels in diverse maatvoeringen (ook kruissleutels met diverse maten);
  • Anti-aanrijbeugels in enkele en dubbele uitvoering;
  • Anti-inklimbeugels;
  • Spigots / opzetstukken;
  • Faget zekeringkasten;
  • Voetplaten;
  • Grondvleugelsets;
  • Muursteunen.

Indien u op zoek bent naar een verloopstuk, opzetstuk of uithouder op maat dan is dat ook mogelijk. Wij maken deze in zowel kleine als grote aantallen.

Meer informatie over ons assortiment?

Neem vrijblijvend contact op met een van onze experts.

Persoonlijk en deskundig advies